Dankort

Søg produkt

Produkter:
Gavekort/Udlejning
Nyheder
Udsalg/Tilbud
Brugt
Børn - Skole
Trommer & Trommesæt
Percussion
Hardware
Bækkener & Gonger
Klassisk Percussion
Marching & Pipe Band
Kasser & Soft Bags
Skind
Stikker, Køller & Whiskers
Højtalere, PA- og mikrofoner
Noder, Bøger, CD & DVDer
Tilbehør
Blæseinstrumenter
Strengeinstrumenter
Clinics/Events

Brugt/Oprydningsudsalg!

Vis indkøbskurv
Forside

Info:
Persondatapolitik
Forretningsbetingelser
Forsendelse
Ordrestatus
Sitemap

Om Slagtøj Centret
Nyheder
Galleri
Værksted
Vores butik

Alle priser er
incl. moms




Persondatapolitik Udskriv

På Slagtojctr.dk anvendes der cookies. Vi anvender cookies til styring af indholdet i indkøbskurven. Vi registrerer ingen oplysninger omkring dig eller hvad du køber hos os i cookies.

Du kan slette Cookies gennem din Internet browser. Fx. i Internet Explorer 5.x slettes Cookies under menuen Funktioner -> Internetindstillinger -> Slet Cookies
For at kunne handle hos Slagtojctr.dk og indgå handler via vores website skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
· navn
· adresse
· telefonnummer
· e-mail
Personoplysningerne registreres hos Slagtøj Centret og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigt mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle medarbejdere hos Slagtøjs Centret har adgang til de registrerede oplysninger.

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ukrypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

På shop.slagtojctr.dk anvendes logstatistik med det formål at give et statistisk billede af hjemmesidens anvendelse.

Den dataansvarliga er shop.slagtojctr.dk
 
                                                                                                                                                                                                                                                                             
Slagtøj Centret A/S  -  Frederiksberg Bredegade 1F  -  2000 Frederiksberg
Tlf. +45 38 10 57 10  -  Fax. +45 38 332442  -  E-mail: slagtojctr@slagtojctr.dk  -  SE nummer: 32879101